Aroma Diffúzorok

Az Aroma Diffúzor készülékek olyan elektromos termékek, melyek ultrahangos módszerrel porlasztják az levegőbe az illatanyagokat. Az Ultrahangos Aroma Diffúzorok használata biztonságosabb párologtatást tesz lehetővé, hiszen ezeket a készülékeket, nyílt láng használata nélkül, elektromos hálózatról üzemeltethetjük, nem igényel felügyeletet, gyerekszobában is alkalmazható. A legkorszerűbb technológiát és gyártást kifinomult és elegáns stílussal ötvöztük, így termékeink egyedülállóak és kimagaslóan esztétikus megjelenésűek, így csempészve luxust az Ön mindennapjaiba.

Az ultrahangos technológiával működő Aroma Diffúzorokba vizet kell töltenünk, majd az illóolajt, itt az olaj párolgási képessége nem befolyásolja a működést. A Diffúzor mikro molekulákká töri a vizet és az olajat, amik a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és ezáltal aktívabban fejtik ki jótékony hatásukat. Az Aroma Diffuzor egy okos szerkezet, mely hőhatás nélkül juttatja az érzékeny illóolaj molekulákat a légtérbe, így azok nem sérülnek. A diffúzorok használata biztonságosabb párologtatást tesz lehetővé mint a teamécseses párologtató, hiszen ezeket a készülékeket, nyílt láng használata nélkül, elektromos hálózatról üzemeltethetjük, nem igényel felügyeletet, gyerekszobában is alkalmazható. Nagyon halkan működik, így a meditálásban, elalvásban sem zavar. Az illóolajból és víz keverékéből álló finom ködöt 20 percenként lágyan szabadítja fel.

Egy korszerű aroma diffúzor megjelenésével is gyorsan megtalálja a helyét a lakásban. Nem csak fehér vagy fekete színben kaphatók, változatos színeik könnyen illeszthetők az otthon hangulatához.Az Aroma Diffúzor hatásai kellemes illatot varázsolnak az otthonodban, de a fertőtlenítésről vagy a stresszoldásról is gondoskodhatnak attól függően milyen aromával használod őket. A párásító nyugalmat teremt, segít ellazulni, és a megfelelő olajok használatával légfertőtlenítő hatással bír. Ha az Aroma Diffúzor használata közben elfogyna a víz a készülékből, akkor bekapcsol a vízhiánnyal történő áramellátás elleni védelem és kikapcsol a készülék. Némelyik típusok távirányító segítségével is vezérelhetők. Abban az esetben használjunk vizes diffúzort, ha mindenképp szeretnétek „látni” a párologtatást: a kibocsájtott hidegköd nagyon látványos, majdhogynem hipnotikus hatása van. Semmiképp se használj kerámia mécseses párologtatót, mivel a hő hatására romlik az illóolaj minősége.

Terápiás hatást szeretnétek elérni maximum 30 m²-es légtérben. Ha csak egy alapillattal lepitek el a teret, akkor azt maximum egy 50 m²-es helyiségben tegyétek.

Használatuk nagyon egyszerű: Cseppents 2-3 csepp illóolajat az Aroma Diffúzor készülék vízzel töltött tartályába és vegyél mély levegőket az illóolajos párából az orrodon és a szádon keresztül is.

Tudtad, hogy a valaha rögzített első olaj vényköteles volt? A második a borsmenta olajra vonatkozik. Olyan sok természetes gyógyszer áll a rendelkezésünkre, hogy tudnunk kell, hol keressünk. A ma leggyakrabban használt gyógyszerek egy része eredetileg növényekből származik. Például az először használt aszpirin gyógyszer egy része a White Willow Bark kivonata volt. Még a modern kemo-gyógyszer, a paklitaxel, amelyet a rák számos formájának kezelésére használnak, a csendes-óceán tiszafa kéregéből származik. Az illóolajok használatával egyszerűen emlékezünk arra, hogy sok ember és kultúra több ezer éven át használta. Visszatérve az ősi megoldásokhoz, ahol a gyógyítók és gondozók a növények tiszta lényeges részét használták. Az illóolajok nem csak a tüneteket maszkolják. Terápiás változást hoznak létre a szervezetben sejtek szintjén, kezelve a gyökér problémát, és támogatják a szervezetet az egészségben. A legalitások miatt nem mondhatjuk el, hogy az olajok „gyógyítanak, kezelnek vagy megakadályoznak” problémákat, amelyekkel esetleg szembe kell néznie, de bizonyságot tudok adni arról, hogy az olajok hogyan váltak életszerűvé. Az illóolaj-használók között mindig vita folyik arról, hogy melyik készítmény a „legjobb”.

Az illóolaj-diffúzor tisztításának gyakorisága

Ideális esetben a diffúzort minden használat után tisztán kell lemosni, különösen, ha megváltoztatja az olaj illatait. Ezután attól függően, hogy milyen gyakran használják a diffúzort, azt legalább havonta alaposan meg kell tisztítani, hogy eltávolítsa a port és a lerakódást, amely befolyásolja a működését.

Az illóolaj-diffúzor mindegyik márka és stílusa kissé különbözik, tehát az első tisztítás előtt szánjon időt arra, hogy olvassa el a használati útmutatót a konkrét útmutatásokért. Nem akarja kockáztatni, hogy az utasítások be nem tartása miatt érvényteleníti a jótállást. Ha elvesztette a kézikönyvet, keressen online útmutatást, vagy hívja az ügyfélszolgálatot.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések