Fa Napszemüvegek


Az uniszex fa napszemüvegek a Jópofa Bolt-tól ideálisak azok számára, akik a személyiségüknek megfelelő napszemüveget keresnek. Külföldön évek óta óriási divatja van a fából készült kiegészítőknek. De mivel a fa viszonylag új anyag a szemüveg világában, az emberek természetesen csodálkoznak, hogy megbízható-e.

A fából készült szemüveg - legyen az napszemüveg, olvasószemüveg vagy vényköteles szemüveg - olyan, mint bármely más anyagból készült szemüveg. A normál használat során a fából készült keretek semmiképpen sem gyengébbek, mint más anyagokból készült keretek. Így a fa keretek nem igényelnek különös gondosságot. A fa keretek nagyon hasonlóak a fémkeretekhez. Ez azt jelenti, hogy a keretek megsérülhetnek, ha a talajra esnek, vagy ha túlzott erőt gyakorolunk rájuk.

Mivel a fa érzékenyebb a hőmérséklet-ingadozásokra, ne hagyja a szemüveget szaunában, egy autó műszerfalán, vagy hideg levegőn sem. A fából készült napszemüveget úgy kezelik, hogy a faanyag kemény, tartós, valamint ne száradjon ki, és ezáltal tartós marad. A napszemüvegnek képviselnie kell a személyiséged, és gondoskodnia kell arról is, hogy a napszemüveg ne legyen unalmas. Amellett, hogy egyedülálló, nagyon könnyűek is. A fa és a bambusz napszemüveg különböző színekben, stílusokban és fafajtákban kapható.

Egyre meredekebben tűz a nap a szemekbe, így jobbkor nem is jöhetne az akció, hogy kíméld a szemed és mindezt stílusosan! Ahogy a nyár vége közeledik, a többségünk elteszi a napszemüvegét a tartójába azt pedig felrakja valahova egy polcra, ahol az elfeledve várakozik amíg nem megy a hőmérséklet ismét 20°C fölé a következő évben.

A napszemüvegek nélkülözhetetlenek, ha süt a nap, és ez nem csak a nyári hónapokban van így. Még ettől is jobb, ha a napszemüveg polarizált is. A "polarizált" melléknév az úgynevezett “polarizáció” technológiájából jön, amelyet ezek a szemüvegek is használnak. Minden polarizált napszemüveg lencséje rendelkezik egy extra kémiai bevonattal. Ezt a bevonatot kifejezetten abból a célból fejlesztették ki, hogy elnyelje a napsugarakat, és csökkentse a vakító fényt, amelyet "káprázásnak" nevezünk. Általánosságban elmondható, hogy a tervezők mostanság ragaszkodnak a nagy, hangsúlyos formákhoz, ám aki nem akar elveszni a hatalmas szemüvegkeretek mögött, az is biztosan talál magának stílusos darabokat.
Noha nagy előnyei vannak, mégis van néhány szempont, amelyet szem előtt kell tartani a polarizált lencsék használatakor. Télen a csökkent vakító fény valóban problémát okozhat. Az úton lévő jég csomagolható, megolvadhat, fagyasztható és újracsomagolható, így fekete jég keletkezik. A polarizált lencsék, amelyeket már nehéz látni, szinte az összes tükröt blokkolhatják, így a jég gyakorlatilag láthatatlanná válik. A síelőknek és más lejtőn végzett tevékenységeknek hasonló problémája lehet a jégdarabokkal és dudorokkal, ha polarizált lencsét viselnek. A polarizált lencsék használatának megítélésekor fontos megérteni a környezetét és azt, hogy mi a tevékenysége.

A polarizált lencsék sokféle felhasználót magukban foglalnak, például a horgászattól és a csónakázástól kezdve a divatszakértőktől, hippikig, sportolókig és az átlagos ingázóig. Csodálatos ajándék az a képesség, hogy kiszűrje a körülvevő világot, és pontosan meg tudja látni a körülötte lévő dolgokat. Nézze meg néhány képet, amely megmutatja, hogy a világ sokkal többet láthat a tükrözés megakadályozásával. Gyakorlati szempontból némi fejfájást takaríthat meg magának, szó szerint, azzal, hogy csökkenti a szemfájást. Magasabb szinten a polarizált lencsék a vizuális élmények új világát nyitják meg, lehetővé téve, hogy láthassa a környező környezetet, és élvezze a látványt a természeti szépségei nélkül, anélkül, hogy fényes, fehér fényű folt lenne, amely megakadályozná az élvezést.

Összefoglalva a fa keretek nem csak követik a tendenciákat; hihetetlen trendnek számítanak magukban is. Azok a személyek, akik új napszemüveget keresnek, sokféle keretet és lencsét találhatnak az környezetbarát anyagokból. A fa és a bambusz napszemüveg különböző színekben, stílusokban és fákból kapható.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések