Fa Karórák


Különleges és design-os fa karórákkal a Jópofa Bolt-tól bármilyen alkalomból meglepetést szerezhetünk szeretteinknek. A fa örök, így a fa karóra maga a tökéletes ajándék, ami ráadásul garantáltan egyedi is lesz, hiszen nincs két egyforma mintás fa karóra.

Napjainkban az egyik leggyakrabban használt tartozék a karóra, amely sok mindent elárul a stílusunkról. A karóra lehetővé teszi, hogy vonzó és esztétikus megjelenést érjünk el. Ebben a stílusban és klasszikus versenyben a karórák számos különböző designt tartalmaztak, és az utcai divat kedvencévé váltak.

Az elmúlt években a faórák stílusos emberek kedvencei lettek. Ezek a 100% -ban kézzel készített, természetes fából készült órák elkezdték felhívni a figyelmet az egész világnak. Az évszázad fém- és bőróráinak széles területe volt a divatban, de manapság a fa órák kerültek előtérbe. Az emberek a természet részét képezik. De a mi életünk olyan messze van a természettől, hogy elkezdtük érezni a természetes élet hiányát. Az emberek elkezdtek álmodni a természettel való találkozásról, szabad helyükről és időről. Minden, ami a természetből származik felhívta a figyelmünket. A faóra szerepe jött létre. A fa olyan anyag, amely életben van, képes megújulni. Még csak a fa megérintése is tökéletes érzést kelt. Az általunk viselt fa órák arra emlékeztetnek, hogy mi van a tökéletes természetben.

A természetből származó 100% -os természetes fa órával az emberek elkezdték érezni, hogy megközelítik a természetet. Eltávolították a fém, természetellenes, nehéz karórákat, mint a bilincseket, és természetes, könnyű fa órákat kezdenek viselnek a természetből.
A környezettudatos kiegészítők alapanyagául különböző fafajtákat használnak fel: a szantálfa, a juharfa és a bambuszfa egyaránt megtalálható a kínálatban.

A letisztult formájú fa karórák között klasszikus és sportos stílusút is találunk. Pihekönnyű súlyának és minőségi anyagának köszönhetően a fa karóra rendkívül kellemes viselet. A fa karóra a technika és a természet találkozását testesíti meg: a kézzel megmunkált öko órákban precíz óraszerkezet bújik meg.

A fa karóra mindenkinek jó választás, akinek fontos az elegancia, mert a fa karóra nemcsak időmérő, hanem életérzés is!

Az ügyfelek számára nagyon fontos az alternatívák közül a legjobb faórák kiválasztása. Sok jó minőségű Japán kvarcszerkezet van, mégis kettőt emelnék ki. Az egyik a Citizen Miyota, a másik a Seiko. Most elárulok egy nagy titkot. Előbbit azért emeltem ki a sorból, mert bármennyire hihetetlen, a legtöbb igényesebb divat óra, de még a nagy, világhírű Casio is ezt használja. Meg úgy egyébként az összes, nem ismert, de jobb minőségű órát is sokszor ezzel a szerkezettel szerelik.
Miyota az 1918-ban alapított Citizen óragyár óraszerkezet gyártó részlege. A vállalat automata és quartz szerkezeteket is gyárt.

Több tucat gyártó használja megbízható szerkezeteiket szerte a világon.
A számlapok és a hátlapok is egyaránt fából készülnek melyek mérgező vegyszert sem tartalmaznak. Ezért hipoallergén kategóriába is sorolhatjuk őket. (A gyártás során igyekeztek kerülni azokat az összetevőket, amikre sok ember allergiás. Például ilyen a mogyoró, a paradicsom, a szója, a parlagfű virágpora.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések